Fietser met op de achtergrond een weiland

Naast de fiets

Niet alle gesprekken kunnen plaatsvinden op de fiets. Dat kan met jouw hulpvraag te maken hebben, of wellicht is een gesprek op de fiets voor jezelf niet passend. Daarnaast werk bijvoorbeeld ook regelmatig vanuit een genogram of met playmobilpoppetjes om je zo meer inzicht te geven op jou en je relaties met de mensen je omgeving. Ik kan gebruik maken van een mooie gespreksruimte waar we samen met jouw vraag aan de slag kunnen gaan.

Je kunt mij ook benaderen voor het werken met een groep. Ik heb ruime ervaring met het begeleiden van intervisie met leerkrachten en docenten, waarbij naast het groepsleren ook de individuele ontwikkeling van de deelnemers aan bod komt. Ik werk met een verschillende methodes, waarbij we al vragend een inbreng uitdiepen, maar ik hanteer ook creatievere vormen als tekenen en improvisatie rollenspellen. Ik werk hierbij op locatie.

Daarnaast verzorg ik ook trainingen voor docenten op ondere andere het gebied van mentoraat en groepsdynamiek. Maatwerk is hier zeker mogelijk.