Fietser met op de achtergrond een weiland

Het is koers!

Afgelopen weekend zijn de Voorjaarsklassiekers begonnen. In twee maanden tijd worden er diverse koersen in Vlaanderen, Italië, Noord-Frankrijk en de Ardennen gereden. Meestal zijn het prachtige wedstrijden, waarbij de ‘echte mannen’ komen bovendrijven. Er is hard getraind de afgelopen maanden. Hoogtestages, lactaat testen, lange duurtrainingen, intervallen en parcours verkennen, er wordt weinig aan het toeval overgelaten.  Al die arbeid heeft een doel: beter worden. De echte toppers mikken uiteraard op één of meerdere overwinningen, anderen zijn tevreden met een toptien notering of zelfs met het uitrijden van bijvoorbeeld Parijs-Roubaix.

Hard werken om verder te komen. Iedereen die wel eens nadenkt over zichzelf, komt er achter dat er zaken zijn die anders kunnen. Je ervaart bijvoorbeeld onrust in je leven of je werk en je wilt uitzoeken hoe dat komt. Ik wil je daar graag bij helpen. Bij mij kan dat op de fiets. We gaan samen naar buiten en aan de hand van jouw vraag onderzoeken we hoe jij beter kunt worden. Dat mag op de racefiets zijn, maar ook gewoon op de stadsfiets. En wees gerust: jij bepaalt hoe hard het gaat!

Veel werkgevers zien coaching als een mooi hulpmiddel voor hun werknemers om te kunnen ontwikkelen. Bespreek dat eens op je werk. Je baas mag me altijd bellen. Wil je eerst zelf meer weten, kijk dan eens bij mijn mogelijkheden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *